Nieuws


Welkom op de website van Hengelsportvereniging  De Goudwinde uit Harskamp. 

De vereniging is opgericht in het jaar 1960 te Harskamp

Hengelsportvereniging De Goudwinde is aangesloten bij Sportvisserij Nederland en Sportvisserij Midwest Nederland.

 Visserslatijn 15 september 2018, Ede

Visserslatijn 15 september 2018, Ede

publicatiedatum: Dinsdag, 25 september 2018

15 september 2018, Ede Een vijver ontdekken die bomvol karpertjes en voorn zit, dat wil je gewoon meemaken. Eén van ons deed dat: een vijver in Ede, haast maagdelijk met zoveel vis dat je er niet langs kunt lopen of je ziet er allerlei tekenen van de aanwezige vissen. De wedstrijdcommissie meende toch daar maar eens te moeten vissen met de club vooral na de vangstmeldingen van enkele (bestuurs)leden, die werkelijk met prachtige verhalen kwamen!

Lees verder

17 augustus 2018, Rosfles Harskamp

17 augustus 2018, Rosfles Harskamp

publicatiedatum: Zaterdag, 1 september 2018

Visserslatijn. Na een dikke regenbui zag ik - verslaggever van de lokale hengelsportvereniging - op vrijdagochtend 17 augustus twee auto’s stoppen op de parkeerplaats aan de Otterloseweg. Nog maar net licht aan ’t worden, amper droog, maar voor deze gasten blijkbaar tijd om even te gaan vissen. Uiteraard volg ik ze stiekem en probeer hun verrichtingen vast te leggen. De ene visser gaat statisch op karper vissen met werphengels, beetmelders, spodhengel enz. Maar die andere gast ga ik vandaag eens van dichtbij bespioneren!

Lees verder

Tank en Schenk bij Peut Harskamp

Tank en Schenk bij Peut Harskamp

publicatiedatum: Dinsdag, 21 augustus 2018

UITREIKING WAARDECHEQUES TANK & SCHENK Harskampse verenigingen en stichtingen werden op maandag 9 juli verblijdt met een cheque. De cheque vertegenwoordigt het bedrag dat klanten voor de club of stichting bij elkaar hebben getankt. Wij schenken 1 cent per liter getankte brandstof. U als klant mag aangeven naar wie dit bedrag gaat. De uitbetaling is onderdeel van ons Tank & Schenk spaarsysteem, waar ieder lokaal initiatief zich kosteloos bij aan kan sluiten. Met één klik op de tablet na de tankbeurt, kunnen klanten 1 cent per liter doneren (betaald door ons) aan een club naar keuze. De spaaraktie gaat gewoon door. We hopen volgend jaar nog meer geld uit te keren!

Lees verder

Visserslatijn 14 juli 2018, Hoge Vaart te Zeewolde

Visserslatijn 14 juli 2018, Hoge Vaart te Zeewolde

publicatiedatum: Donderdag, 2 augustus 2018

14 juli 2018, Hoge Vaart te Zeewolde Genieten; dat is echt wel belangrijk! Zou iedereen nog wel weten hoe dat moet? Zaterdags vissen vergroot in ieder geval de kans dat je ga genieten. Op deze vroege ochtend waren er een paar die genoten van hun nachtrust, zelfs zo lang dat ze zich versliepen voor een hele mooie wedstrijd aan de Hoge Vaart.

Lees verder

Visserslatijn  5 juli 2018, vijver Norschoten Barneveld

Visserslatijn 5 juli 2018, vijver Norschoten Barneveld

publicatiedatum: Donderdag, 2 augustus 2018

Donderdag 5 juli 2018, vijver Norschoten Barneveld De vijver van onze buurvereniging HSV Barneveld mochten we dit jaar ook weer gebruiken om een avondwedstrijd te houden. Mooi dat het zo kan! Vooral voor de jeugdvissers een leuke vijver, met een geringe diepte, maar een forse visstand! Hoewel er vaak veel klein spul word gevangen, kun je er ook best wat blieken vangen en de aanwezige karpers willen als verrassing de materialen nog wel eens goed testen!

Lees verder

Nieuwe privacywetgeving

Nieuwe privacywetgeving

publicatiedatum: Dinsdag, 12 juni 2018

Op 25 mei 2018 vervangt de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) de huidige regelgeving. Binnen de EU bestaan nu nog verschillen, met de ingang van de AVG is er 1 privacywet voor de hele Europese Unie. Door deze regelgeving is HSV De Goudwinde verplicht om haar leden op de hoogte te stellen van de nieuwe privacyverklaring van HSV De Goudwinde. Bijgevoegd vindt u de privacy verklaring. Hierin leest u wat wij met u gegevens doen en hoe u informatie, wijzigingen en bezwaar kunt maken.

Lees verder

Visserslatijn 26 mei 2018, Eem te Baarn

Visserslatijn 26 mei 2018, Eem te Baarn

publicatiedatum: Vrijdag, 1 juni 2018

Een geweldig riviertje wat vanuit Amersfoort richting het IJsselmeer kronkelt. Mooi diep, beetje scheepvaart, beginnende en gevorderde roeiers en als het goed is een bak vis! Wie wil daar nu niet heen op zo’n prachtige zonnige dag als deze 26e mei?

Lees verder

Visserslatijn 12 mei 2018, Proosdijvijver te Ede

Visserslatijn 12 mei 2018, Proosdijvijver te Ede

publicatiedatum: Vrijdag, 1 juni 2018

12 mei 2018, Proosdijvijver te Ede Vijverwedstrijdje nummer twee. De eerste was voor de meeste vissers een teleurstelling, want helaas gaf de Rosfles een klein maandje geleden niet wat het moest doen. De enkele vissen die gevangen werden, gaven ons weinig moed en de meeste vonden het dan ook niet erg dat we het tweede potje naar Ede reden. Op de prachtige parkvijver waren de stekken uitgezet door de wedstrijdcommissie en na de loting kon iedereen zijn spullen in gereedheid brengen.

Lees verder

Wedstrijdkalender 2018

Wedstrijdkalender 2018

publicatiedatum: Dinsdag, 9 januari 2018

De wedstrijdcommissie is er ook dit jaar weer in geslaagd om een leuk en gevarieerd programma samen te stellen. Vissen is veel meer dan alleen maar vangen. Het is vaak de perfecte gelegenheid om tot rust te komen, te genieten van de natuur en even te ontspannen aan het dagelijks leven. Uiteraard hebben we als doel om een en net vol,of juist die ene grote vis te vangen, maar dit gaat hand in hand met ontspannen aan het water.

Lees verder