Visserslatijn 19 oktober 2024 Rosfles te Harskamp

terug naar overzicht

Zaterdag, 19 oktober 2024

Na een regenachtige morgen volgde er vandaag toch een mooie droge middag, met een prima temperatuurtje. De plas ziet er ook prima uit met een omgeving van gekleurde bomen, flitsende ijsvogels, maar helaas ook aalscholvers. Terwijl op de schietbanen van het ISK geschoten wordt, proberen de hengelaars vandaag met een haakje wat te raken.

Dat het niet echt mee ging vallen, was al vrij snel duidelijk. Vooral aan de voorzijde van de vijver waren de aanbeten echt heel weinig. Cees van der Oest, pratend met buurman 
Dick van Reenen en mopperend over de slechte vangst, ving maar één visje evenals zijn buurman, en verspeelden ook allebei karpers. Bij Henk van Reenen ging het voor de pauze iets beter. Een paar minuscule aanbeetjes leverden hem wat bliekjes op en uiteindelijk vond de karper ook zijn wormpjes prima te eten. Voor de erwtensoep had hij twee dikke karpers in zijn net en miste hij nog een derde. Achterin werd wat meer voorn gevangen en ook karper verspeeld. Iedereen kon horen dat Martijn van Omme ook van alles miste en het commentaar van Cor de Vlieg was ook super te verstaan ; ) Martijn ving een hele mooie spiegel met wat voorn waardoor hij uiteindelijk een tweede plaats wist te bemachtigen. Dirkjan Huttinga ving behoorlijk wat voorn, maar liet ook de grote bonusvissen zwemmen zonder deze te landen. Na de heerlijke erwtensoep en roggebrood met spek van slagerij ’t Pleintje, werd het er niet veel beter op, alleen Henk wist nog een mooie karper erbij te vangen en Coen de Wilde ving in het laatste kwartier nog een karper met de method aan zijn vaste stok. Coen werd daarmee derde met ruim 6 kg. Henk van Reenen wist met zijn gewicht de rest van de club te verslaan en werd met ruim 12kg eerste. De prijzen werden gesponsord door Slagerij ’t Pleintje.


Sven(zoontje van Mark) krijgt zijn eerste vis

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons Cookie beleid

Accepteer cookies